zaterdag 4 september 2010

Inspirational


Shoplog o.a. Ici Paris XL, V&D en Kruidvat.

Shoppen met koopavond is natuurlijk de ideale manier om nog even snel wat inkopen te doen voordat het weekend echt gaat beginnen!
Dus mijn partner in crime Nadieh en ik sprongen snel na het werk op mijn geliefde scooter om maar eens flink door te gassen naar de winkels in Utrecht! Helaas, konden we maar niks leuks vinden... Zelfs bij de H&M kwamen we met lege handen weer de winkel uit!
Gelukkig was er de avond daarop koopavond in Zeist waar we gelukkig wel wat leuke spulletjes vonden!
Natuurlijk hebben we beide even de XL editie van Glamour gehaald! Incl. het super leuke Chanel notitieblokje en de Chanel mini mascara! (€3,95)
Bij de ICI Paris XL kocht ik dit heerlijke zoete luchtje Love Love De Toi van Morgan.
Je ontvangt 3 Eau de Toilette sprays van 8 ml per stuk. De geur blijft voor een Eau de Toilette aardig lang hangen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten de 3 sprays kosten namelijk €8,50.

                                    
Op een paar sexy hoge hakken voel je je altijd verleidelijk en onweerstaanbaar. In dit stijlvolle cadeauboekje Een passie voor stiletto's van Sandra Deeble vind je alles over stiletto's: over trends, materialen, hoe je ze draagt en hoe je ze elegant uitschopt… Een musthave voor elke vrouw!


Dit boekje kocht ik bij de V&D voor maar €2,00!! Het kleine boekje bevat erg mooie illustraties en is natuurlijk intressant om te lezen maar ook leuk om neer te leggen op een bijzettafeltje in bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer!
Huggies baby wipes met komkommer! Met deze doekjes maak ik mijn gezicht vaak 's ochtends schoon of af en toe heel stiekem 's avonds als ik geen zin heb om mijn make-up er af te halen  met wattenschijfjes en reinigingstonic. In een pakje zitten 64 doekjes en de doekjes zijn te koop bij de action voor ongeveer €1,70 per pakje.


 
Bij de V&D kocht ik het dagboek van Bridget Jones voor €2,00.
De films heb ik al 10 keer gezien maar het boek heb ik nog nooit gelezen dus ik ben erg benieuwd of het boek me bevalt! Mijn parnet in crime Nadieh was er iniedergeval erg tevreden over!

4 gezichtsmaskers van Montagne Jennesse gekocht bij het kruidvat tijdens de 2+2 gratis aktie!
Ik ben zelf erg fan van het sauna masker en dan natuurlijk vooral in de winter! Normaal houd ik niet zo van peeling maskers maar laat ik het de voordeel van de twijfel geven. (van €7,00 naar €3,50)

Joepieee eindelijk een hand warmte kussentje (is dat een woord?) en ook nog in de vorm van een hartje!!! Het kussentje kan worden geactiveerd door middel van het 'buigen' van een metalen plaatje en word daarna lekker warm. Het oogmasker leg je in de koelkast en zou wallen moeten verminderen... of het werkt laat ik jullie natuurlijk binnenkort weten!!
Het warmte kussentje is trouwens van de action en kost €0,89 voor 2 stuks! het oogmasker is van de ICI Paris XL en kost €4,95!
Verder heb ik nogmaals een GOSH pressed powder gekocht in de kleur Golden Honey 01 , een GOSH Shine 'N Lip Balm in de kleur Barbie en 100 Hema oogreinigingspads maar daar komen binnenkort nog wel reviews van online!