zondag 12 september 2010

Say What?!?!

Marlies Dekkers onthulde zaterdagavond haar nieuwe herfst/wintercollectie tijdens een unieke 'Victorian Vampire Night' haar modellen kwamen zo te zien rechtstreeks van de 'Twilight Saga : Breaking' Dawn set


Voor meer foto's kun je terecht op http://marliesdekkers.hyves.nl/

Herôme One Minute Manicure Review!

Al een tijdje heb ik de Herôme One Minute Manicure in mijn bezit maar vaak vergeet ik hem te gebruiken.
Daarom besloot ik hem vandaag eens uit de oude doos te halen en voor jullie te reviewen!
De Herôme One Minute Manicure is verkrijgbaar bij de drogisterij, parfumerie en bij warenhuizen in een 120 ml flacon voor €19,95

Herôme over hun product :
Als je niet vaak tijd hebt om op je gemak je handen te verzorgen, heeft Herôme een prima oplossing: de One Minute Manicure. Deze snelle handscrub maakt de handen zijdezacht en zorgt meteen voor soepele nagelriemen en glanzende nagels. Herôme One Minute Manicure is een natuurlijke scrub op basis van zeezout, verzorgende oliën (jojoba en amandel) en etherische oliën. Het product is rijk aan vitamine A, C en E. De scrub verwijdert dode huidcellen, activeert de aanmaak van nieuwe huidcellen, stimuleert de doorbloeding van de huid en herstelt de natuurlijke huidbalans. De speciale, oranje seabuckthornolie bevordert het huidherstel en werkt revitaliserend. Herôme One Minute Manicure hydrateert je handen diepgaand en geeft een heerlijk zacht en glad gevoel. Het heeft een lekkere, frisse citrusgeur, voelt niet vettig aan en is geschikt voor alle huidtypen.


Gebruiksaanwijzing :
Goed schudden voor gebruik, zodat het zout zich mengt met de verzorgende en etherische oliën. Maak de handen vochtig. Masseer vervolgens de scrub met licht ronddraaiende bewegingen in op de handen. Spoel hierna de handen af met stromend lauw water. Dep de handen voorzichtig droog en ze voelen weer zijdezacht aan.

Herôme belooft dus zijdezachte handen met soepele nagelriemen en glanzende nagels! Allereerst ga ik jullie wat vertellen over de substantie. De substantie voelt dun en olieachtig aan en bevat een natuurlijke scrub op basis van zeezout verder ruikt de substantie héél erg naar sinaasappel. Mocht je de geur van sinaasappels niet kunnen weerstaan zonder groen of geel te kleuren dan is dit product niet voor jou geschikt! Een voordeel is dat de geur verder niet chemisch ruikt!

Hieronder zie je 2 foto's.
Op foto 1 zie je de substantie in zijn geheel en op foto 2 zie je hem ingemasseerd.






Tijdens het inmasseren merk ik al vrij snel dat de scrub best wel grof is, dus mocht je gevoelige handen of last van wondjes hebben dan is deze de scrub niet aan te raden. Na het inmasseren spoel ik mijn handen af en dep ik ze droog. Volgens de omschrijving zou de scrub na het droog deppen niet vettig aanvoelen maar daar ben ik het eigenlijk niet mee eens. Na het droog deppen heb ik dus ook mijn handen nog eens extra goed afgespoeld met water.

Na gebruik voelen mijn handen schoon en zacht aan! De geur van sinaasappel ruik je nog wel maar is zeker niet overheersend. Al met al een prima product met een aantal voor- en nadelen die ik hieronder nog even voor jullie op een rijtje zet!



Pluspunten:

+ Makkelijk en snel te gebruiken.

+ De substantie ruikt niet chemisch.

+ Maakt je handen schoon en zacht.

+ Je doet met een flacon van 120 ml erg lang!

Minpunten:

- Prijs/kwaliteit verhouding is misschien niet helemaal juist.

- De geur van sinaasappel is erg sterk!

- Handen voelen na gebruik vettig aan dus extra goed schoonspoelen in een aanrader.