vrijdag 10 september 2010

My Favourites (Deel 1)

De titel spreekt eigenlijk al boekdelen! Vandaag laat ik jullie een aantal van mijn favoriete producten zien die ik vaak dagelijks met veel plezier gebruik! Van een aantal producten kunnen jullie binnenkort ook nog reviews verwachten.

Van links naar rechts :

The Body Shop Deodry (55 g) stick in de geur 'Chilled & Breezy. Dit is een frisse deostick zonder aluminium zouten en met vulkanische mineralen!
Aluminium heeft als voordeel dat de bacteriën in hun groei worden geremd maar als nadeel dat het de huid erg zuur maakt. Mocht je last hebben van bultjes onder je oksel (verstopping van de zweetkanaaltjes) dan is het aan te raden om een mildere deodorant te gebruiken bijvoorbeeld deze van The Body Shop!
De prijs van deze deodry stick is €5,00


Keune Care Line Thermal Protector Define Style (200 ml) - jeetje wat een mond vol...  Omdat ik mijn haar op school/werkdagen vaak föhn en styl (wat natuurlijk erg schadelijk is) ben ik vaak op zoek naar beschermende haarproducten. Zo ben ik bij deze spray-conditioner gekomen met provitamin B5 wat het vochtbalans reguleert. Zo word mijn haar minder droog van het föhnen en stylen. Deze spray ruikt erg fris en is totaal niet overheersend.
De prijs van deze conditioner spray is €12,45


Sephora Cleansing water voor ogen en gezicht (150 ml)  -Na het afhalen van mijn make-up reinig ik het nog even extra met dit reiniginswater van Sephora. Ook bij dit product is de geur fris maar niet overheersend!
De prijs van dit product kan ik helaas niet terug vinden maar ik schat het op ongeveer €10,00


Make Up For Ever Professional Brush Cleanser (210 ml) - Nog voordat ik de Zoeva Croc kwastenset in mijn bezit had kocht ik bij de Sephora deze brush cleanser omdat ik er zeker van wou zijn dat ik mijn kwasten goed kon reinigen na gebruik.
Deze brush cleanser is handig in gebruik en maakt mijn kwasten goed schoon!
De prijs van dit product is ongeveer €15,00

(Deel 2 van My Favourites komt er zo snel mogelijk aan!)