zondag 5 september 2010

Shopping trip Almere!

Het is alweer een aantal weekjes geleden, maar toch wil ik jullie laten weten hoe mijn shopping trip in Almere was. Almere staat bij veel mensen nog niet echt bekend als 'shopping paradise' maar voor ons is het zeker voor herharling vatbaar!  Samen met mijn ouders en mijn vriendin Nadieh ging ik voor mij 18de verjaardag een weekendje shoppen! Lees snel verder om te zien hoe ons weekend is geweest!
Nadieh & Ik.
Almere is vanaf Utrecht maar een kleine 45 minuten rijden.. ideaal dus! Bij aankomst hebben we niet meteen ingecheckt bij het Apollo Hotel omdat dit pas vanaf 15:00 kon. Dat vonden wij natuurlijk helemaal niet erg want de winkels bevinden zich direct voor het hotel. Samen met Nadieh heb ik even snel geluncht bij de Hema (Hema- ijskoffie YumYumNum) om daarna een bezoekje te brengen aan o.a. de H&M, Bershka, Zara, TBS en de V&D (Incl. Sephora<3) Vooral bij de Zara was er grote sale...
Shirtjes en tanktops allemaal voor een euro 2 á 3 euro!!!!

's Avonds hebben we bij La Place gegeten die een ontzettend gezellig dakterras hebben!
Helaas hadden Nadieh & ik ons helemaal volgespoten met verschillende soorten parfums waaronder de zoete luchtjes van Benefit (Ja, zelf die met karamal :O)  De wespen wisten ons daarom zeker te vinden. Op het terras hebben we gelukkig een hoop mensen kunnen vermaken! :D


Na het diner was het tijd om in te checken in ons hotel, we hadden een kamer op de 4de verdieping die er erg mooi en modern uitzag!
Die avond was het eigenlijk de bedoeling om cocktails te gaan drinken bij SaladaSamba of om naar Step Up 3D te gaan maar we waren beide behoorlijk moe! (en stiekem een héél klein beetje bang voor de jongens op de gang die het leuk vonden om ons lastig te vallen)
We hebben niet veel gekocht maar het was een erg gezellig weekend en het Apollo Hotel is zeker een aanrader! (Top service, lekker ontbijt en mooie kamers)
Stiekem hoop ik dat ze niet al te boos zijn over de wijnvlek die Nadieh & ik perongeluk hebben veroorzaakt bij het openen van de fles!